Łączna liczba wyświetleń

Śledzie z jabłkiem i cebulką

Składniki:
  • 4 płaty śledziowe a'la matias
  • 1 jabłko
  • 1 cebula
  • 4 łyżki śmietany 18%
  • sól
  • pieprz

Przygotowanie:
Śledzie wymoczyć w wodzie.Cebulę pokroić w kostkę i gotować ok 4 min,odcedzić przez sitko.
Jabłko oraz śledzie również kroimy w kostkę,dodajemy cebulę,śmietanę i przyprawy całość łączymy.Odstawiamy do lodówki na 1 godzinę.

Udostępnij:

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Dziękuję za odwiedziny,będzie mi bardzo miło jak zostawisz po sobie komentarz:)

Teraz Online:

Popularne posty

Przelicznik kuchenny

DO PRAWIDŁOWEGO WYŚWIETLANIA STRONY ZALECAMY KORZYSTANIE Z PRZEGLĄDARKI FIREFOX! SMACZNEGO PRZEGLĄDANIA;).
myTaste.pl Przepisy kulinarne