Łączna liczba wyświetleń

Pieczarki marynowane



Składniki w zależności od ilości słoików ( na 1 słoik)
  • ok 8 pieczarek podgotowanych i przekrojonych na pół
  • 1 łyżeczka octu
  • 0,5 łyżeczki soli
  • koper
  • ziele angielskie
  • gorczyca
  • liść laurowy

Pieczarki włożyć do słoika razem z liściem laurowym,koprem,zielem angielskim,gorczycą,.Sól z octem rozmieszać w gorącej wodzie i zalać pieczarki.Pasteryzować 10-15 min.
Udostępnij:

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Dziękuję za odwiedziny,będzie mi bardzo miło jak zostawisz po sobie komentarz:)

Teraz Online:

Popularne posty

Przelicznik kuchenny

DO PRAWIDŁOWEGO WYŚWIETLANIA STRONY ZALECAMY KORZYSTANIE Z PRZEGLĄDARKI FIREFOX! SMACZNEGO PRZEGLĄDANIA;).
myTaste.pl Przepisy kulinarne